Hotel Onder De Linden

« terug naar selectieoverzicht

prijs per nacht vanaf € 0,00


1 hond per kamer toegestaan
meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter

  Drenthe

  Voornaamste trekpleister in Drenthe zijn de hunebedden. Drenthe is verder een rustige, zeer gastvrije provincie met veel natuurschoon. Deze natuurrijkdom beleeft u het best al wandelend, fietsend of te paard. Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe kunt u al dit moois beleven en ontdekken!

  Assen

  In Assen treft u een keur aan kunst en cultuur. In het oude centrum maar ook daarbuiten vindt u vele monumentale panden, musea, galerieƫn, theaters en kunstwerken. Liefhebbers van racen kunnen op de TT Assen hun hart ophalen! De stadsgidsen kunnen u tijdens een rondwandeling alles over de historie en het hedendaagse reilen en zeilen van Assen vertellen. Een verblijf in een vakantie huis in Drenthe is natuurlijk pas compleet met een bezoek aan deze mooie stad!

  Naast de TT Assen die voornamelijk door raceliefhebbers wordt bezocht zijn er in de provincie vele attracties te vinden. Een echt Drentse attractie is het bezoeken van de schaapskudde op "Balloƫrveld". Een populair park is Plopsa Indoor in Coevorden, die ook met slecht weer vertier voor de gehele familie biedt. Het grootste indoor attractiepark van Nederland is Speelstad Oranje, een mustsee voor de kleinsten! Een ander leuk themapark is Kabouterland in Exloo, vol met kabouters, trollen en dieren.

  Drenthe is vooral een groene provincie en leent zich uitstekend voor mooie wandel-, mountainbike, fiets- of paardrijtochten. Het is een aanrader om 's ochtends vroeg een kijkje bij een schaapskooi te nemen. Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe behoort ook een dagtrip naar de Waddeneilanden Schiermonnikoog en Borkum tot de mogelijkheden. De provincie telt verder 3 Nationaal Parken en velen voor u bezochten de hunebedden.

De Jufferen Lunsingh

De Jufferen Lunsingh

vanaf €
Westervelde
Hotel Norg

Hotel Norg

vanaf €

Norg
Hotel Het Wapen van Dre...

Hotel Het Wapen van Dre...

vanaf €

Roden
Camping Nienoord

Camping Nienoord

vanaf €
Leek
Honden op vakantie
Groetjes van Freya vanuit Edinburgh, Schotland
stuur ons ook jouw foto Mail naar vriend Mail naar vriend