Bed en Breakfast Hof van Wolder

« terug naar selectieoverzicht

prijs per nacht vanaf € 55,00


1 hond per kamer toegestaan
meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter

    Limburg

    Deze provincie staat bekend om zijn gastvrijheid. Door het heuvelachtige landschap waant u zich in een uniek deel van Nederland. Het gastronomische aanbod is groot. U kunt genieten van een bourgondisch diner in bijvoorbeeld Maastricht. Of geniet op een terras van een kop koffie met Limburgse vlaai.

    Een bezoek aan de indrukwekkende stad Maastricht is zeker de moeite waard en vanuit uw vakantiehuis in Limburg gemakkelijk bereikbaar. Hier kunt u de mergelgrotten in de St. Pietersberg en de prachtige basiliek van St. Servaas bezichtigen. Geniet op het Vrijthof van een drankje in een bruisende omgeving. In bierbrouwerij de Keyzer kunt u het brouwproces van dichtbij bekijken. Een bezoek aan Maastricht is niet compleet zonder een boottocht over de Maas, waarbij vier sluizen gepasseerd kunnen worden.

    Vanuit uw vakantiehuis in Limburg zijn leuke attracties voor alle leeftijden te vinden. Zo bevindt zich in Valkenburg een pretpark, de Valkenier. Verder naar het noorden, in de plaats Sevenum, bevindt zich het themapark Toverland. Rust en totale ontspanning vindt u in het bekende wellness resort Thermae 2000. Hier bevinden zich meerdere thermale baden. Op het Drielandenpunt komen de grenzen samen. Hier zijn prachtige wandelroutes en een groot doolhof te vinden.

    Vlakbij uw vakantiehuis in Limburg zijn veel natuurparken te vinden. De Meinweg is een Nationaal Park in Midden-Limburg, met prachtige wandelroutes. In dit park worden huifkartochten georganiseerd. In Midden-Limburg bevinden zich tevens de Maasplassen, waar u ook een vakantiehuis van ons kunt betrekken. Deze prachtige regio is een belangrijk watersportgebied. In Noord-Limburg bevindt zich De Grote Peel, een mooi hoogveengebied. Bezoek ook eens stad Roermond. Deze stad is bekroond tot beste binnenstad van Nederland.

Honden op vakantie
Groetjes van Rana vanuit Normandiƫ, Frankrijk
stuur ons ook jouw foto Mail naar vriend Mail naar vriend