Van der Valk Hotel Hoorn

« terug naar selectieoverzicht

prijs per nacht vanaf € 94,00


1 hond per kamer toegestaan
meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter

    Nordholland

    Noord-Holland is uniek vanwege de combinatie van het natuurlandschap en het cultuurlandschap. Nergens anders zijn de dijken zo kolossaal en de stranden zo rustig en breed als in Noord-Holland. De kleurrijke bloembollenvelden aan de rand van de duinen sieren het landschap op fenomenale wijze. Boek uw vakantiehuis in Noord-Holland en ontdek deze prachtige provincie.

    De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Bijna iedere dag vindt in Haarlem een markt plaats. De St. Bavokerk en museummolen De Adriaan zijn een bezoek waard. De meest bekende stad in Noord-Holland is natuurlijk Amsterdam. De historische binnenstad met talloze monumenten en musea met het werk van grote meesters als Rembrandt en Van Gogh, trekken jaarlijks enorme aantallen bezoekers. Te midden van de grachtenpanden zult u zich prima vermaken. Vanuit uw vakantiehuis in Noord-Holland is Amsterdam gemakkelijk bereikbaar.

    In Noord-Holland staat de grootste speeltuin van Europa, namelijk de Linnaeushof in Bennebroek. In deze speeltuin zijn unieke speeltoestellen en attracties te vinden. In Enkhuizen bevindt zich Sprookjeswonderland met een kabouterdorp en fabelachtige siertuinen. In St. Maartenszee bevindt zich De Goudvis, een enorme binnen- en buitenspeeltuin. In de havenstad Den Helder zijn diverse musea, zoals het Nationaal Reddingmuseum en het Marinemuseum.

    U kunt kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis in het noordelijke deel van Noord-Holland, ook wel de Kop van Noord-Holland genoemd. Hier zijn rustige dorpjes, stranden, duinen en polders te vinden. Vanuit hier kunt u de boot naar Texel nemen, één van de unieke Waddeneilanden. Breng een bezoek aan natuurreservaat Het Zwanenwater. Dit is een prachtig gebied met duinmeren, heide, bos en een lepelaarskolonie. De kustplaatsen Julianadorp en Callantsoog zijn ook een bezoek waard.

WK Comfort 6 personen

WK Comfort 6 personen

vanaf € 86,00
Berkhout
WK Deluxe 4 personen

WK Deluxe 4 personen

vanaf € 93,00
Berkhout
WK Deluxe 6 personen

WK Deluxe 6 personen

vanaf € 83,70
Berkhout
WK Comfort 5 personen

WK Comfort 5 personen

vanaf €
Berkhout
Honden op vakantie
Groetjes van Karel vanuit Holten, Nederland
stuur ons ook jouw foto Mail naar vriend Mail naar vriend