over ons

Het is ons vak om producten te ontwikkelen voor bedrijven. We houden van reizen. En toen kregen we een hond. Het ontstaan van DogsIncluded was eigenlijk een logisch gevolg.

Want we merkten steeds weer dat een vakantie met je hond uitzoeken veel tijd en energie kost.
En als je druk aan het werk bent, heb je al zo weinig tijd. We wensten dat er voor ons een bedrijf als DogsIncluded was. Toen bleek dat zoiets niet bestond, zijn we er zelf met veel enthousiasme mee begonnen.

over DogsIncluded
stijlelement

de beste quality managers werken voor DogsIncluded

Waar ga ik heen? Is het daar dan niet te heet? Hoe vind ik een geschikte accommodatie waar mijn hond welkom is? Waar slaap ik onderweg ? Dat vereist speurwerk. En dan moest je hond de grens nog over.

In 2003 waren de invoerregels voor de EU landen ook nog niet gelijk. Informatie over invoerregels was tegenstrijdig, verouderd of incompleet. Moet je alles toch weer zelf uitzoeken.

We deden een landelijk marktonderzoek en wat bleek: de meeste hondenbezitters hadden dezelfde problemen. Wij willen vakanties met onze honden graag goed geregeld hebben voor onszelf. Om het voor andere baasjes ook makkelijk te maken, is DogsIncluded ontstaan.

We zijn al weer heel wat jaartjes verder. En met onze 4 honden, die al die tijd onze beste reisgenoten waren, hebben we in alle Europese landen vakantie gevierd. Zij hebben sfeer en locale gerechten geproefd. Accommodatie′s, bossen, zeeën en meren getest. En heel veel buitenlandse vrienden gemaakt.

We weten dus bij DogsIncluded waar we het over hebben.
Wij zijn geen reisorganisatie voor wie hondenbezitters gewoon een doelgroep is. Wij zíjn onze doelgroep. Daarin verschillen wij dus ook van andere aanbieders - dat maakt voor onze klanten een groot verschil. We weten hoe kostbaar vakantietijd is en daarom regelen we het ook zorgvuldig en met veel plezier voor anderen.

Fabiana van der Heiden & Olaf Johannes
en onze 4 quality managers:
Noa, Cae, Raven & Vesper

stijlelement