« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 1.028,00 EUR

18 euro p.p.p.n bij max. bezetting
8 personen
maximaal 2 honden toegestaan,

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
 • Zuid-Balaton in regio Balaton

  Siófok staat bekend als een goede vakantiebestemming vanwege alles wat er te doen en te zien is. Al in de tijd van de Romeinen heeft het zich ontwikkeld tot een badplaats. Tegenwoordig is Siófok vooral bekend om het drukke nachtleven met vele feesten. Overdag kan u zich ontspannen in het water, en genieten van de stranden langs het balatonmeer.

  Nachtleven in Siófok

  Langs de stranden van het balatonmeer kunt u tot wel 15 km wandelen, met aan uw zijde talloze cafés, restaurants en discotheken. De grote attractie in Siófok is Diskothek Palace, ook zeer bekend in heel Hongarije. Hier draaien de bekendste DJ's van het Duitsland, Nederland, Engeland en natuurlijk Hongarije zelf. In de avonduren is er ook langs het water zelf vanalles te beleven zoals open-lucht concerten bij strandhutten en feesten die er tot in de vroege uurtjes doorgaan.

  De natuur rondom het Balatonmeer

  Het water van het meer komt niet alleen de mens te goede. Hier wordt namelijk ook veel gedaan om de natuur te behouden en te beschermen. Zo zijn er naast vele stranden ook rietvelden waar karpers rustig kunnen leven, om zo het visbestand te behouden. Ook de zilverreiger heeft vele toevluchtsoorden, zoals een gebied naast de haven van Siófok.