« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 687,00 EUR

12 euro p.p.p.n bij max. bezetting
8 personen
maximaal 1 hond toegestaan,

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
 • Vlaanderen

  De regio Vlaanderen staat bekend om haar Bourgondische sfeer en de indrukwekkende geschiedenis. Het heeft een overweldigende groene natuur van steeds weer verbazende landschappen, ongeëvenaarde kunst en cultuur in charmante en bruisende steden, veilig verscholen idyllische dorpjes en een goed uitgebouwd netwerk van recreatiemogelijkheden.

  Vlaanderen bestaat uit de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De grote steden Antwerpen, Gent en Brugge bieden u een scala aan imposante kerken en diverse culturele bezienswaardigheden.

  De Kust

  De Vlaamse Kust loopt van Knokke tot De Panne. U kunt langs de kust genieten van al het moois wat een gebied, dat grenst aan de zee, te bieden heeft. Laat u aan de Vlaamse Kust verwennen in een van de vele restaurants. De restaurants maken de gerechten van dagverse ingrediënten en zijn van de beste kwaliteit. De kust leent zich voor het maken van lange fietstochten of lange wandeltochten. De fiets en wandelroutes voeren u door de vele bijzondere natuurgebieden. Als u het wandelen even beu bent, brengt de kusttram u zorgeloos naar de volgende plaats van bestemming.

  Er liggen zo'n 13 kustplaatsen aan de Vlaamse kust zoals Oostende en Nieuwpoort. Voor de waterliefhebber zijn de mogelijkheden legio. De kustplaatsen beschikken allemaal over gezellige havens en boulevards. De zandstranden zijn over de gehele kuststrook verspreid. In de zomer kan het behoorlijk druk en toeristisch zijn. Ook in het voorjaar en het najaar is een bezoek aan dit gebied zeker de moeite waard.

  Sportmogelijkheden

  Fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, surfen, (zee)vissen, mountainbiken en watersporten.

  Bezienswaardigheden

  Het Sint-Pietersabdij op het Sint-Pietersplein in Gent
  Nationaal Scheepvaartmuseum in Antwerpen
  Fort Napoleon in Oostende; oud militair bouwwerk uit de tijd van Napoleon
  Manneken Pis in Brussel; het symbool tegen de bezetters en alles wat fanatiek is
  Atomium in Brussel; grootste monument in België t.b.v. de Wereld tentoonstelling in 1958

  Attractieparken

  De Zoo in Antwerpen
  Aquaqtopia in Antwerpen; leer alles over het zoet- en zeewaterleven
  Boudewijn Seapark in Brugge
  Bobbejaanland; plezier voor de hele familie