« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 421,00 EUR

9 euro p.p.p.n bij max. bezetting
7 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Google Plus Plaats op Facebook Plaats op Twitter
  • Dordogne in regio Aquitaine

    Laat u betoveren door de natuur van de Dordogne - bezoek bijvoorbeeld het Vézère-dal, waar u de beroemde grot Lascaux kunt bezichtigen. In het noordelijke deel van de regio ligt de stad Nantron, bekend vanwege de keukenmessen die hier al sinds de 16e eeuw worden gemaakt. Verder naar het zuiden ligt Brantône, waar het mooie Benedictine klooster een bezoek waard is.

    Uw vakantie in Frankrijk begint bij Novasol, waar u vakantiehuizen in de Dordogne kunt huren en waar u een groot aanbod treft aan vakantiewoningen in de hele regio. Of u nu een driesterren- of vijfsterrenhuisje zoekt, wij hebben voor ieder wat wils.

    In de Dordogne liggen diverse interessante steden. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Bergerac, bekend vanwege zijn wijngaarden. Iets naar het oosten vindt u het landgoed Eyrignac. Het prachtige huis is omringd door fabelachtig mooie tuinen - waaronder een unieke rozentuin. Bij Novasol heeft u snel en gemakkelijk een lekker zomerhuis in Europa gevonden. U voert uw zoekcriteria in en u krijgt direct een overzicht van beschikbare woningen in het gebied van uw keuze. Zoeken en reserveren doet u online - dat kan 24 uur per dag en op elke dag van het jaar.