« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 3.290,00 EUR

max. 8 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
 • Midden Dalmatië

  Een prachtig en natuurrijk gebied als Dalmatië vindt u nergens in Europa. Hier heeft de combinatie van de Adria en de Middellandse Zee voor een waar toeristisch paradijs gezorgd. Dalmatië heeft een kust met heerlijke stranden. De schoonheid van de natuur en de rijkheid aan geschiedenis staan in Dalmatië centraal.

  In de schilderachtige plaatsjes langs de kust en in de drukke steden beleeft u de geschiedenis en romantiek van de oude Kroatische tijd. Rust en stilte en het bruisende nachtleven wisselen elkaar af. Er zijn ook talrijke recreatiemogelijkheden zoals tennis, fietsen, zeilen, duiken, raften, paragliding en nog veel meer. De vele baaien met de natuurlijke stranden en het heldere water zorgen voor een heerlijke vakantie met veel rust maar indien u wenst ook veel activiteit.

  Doe zoals de rijken en bekenden: ga op vakantie in Brela in Midden-Dalmatië. De stad is verscheidene keren uitgeroepen tot beste vakantieplaats in Kroatië en het heeft beroemdheden als Jackie Onassis, Mick Jagger, Tom Cruise en Bill Gates verleidt in deze prachtige plaats vakantie te houden.

  Brela en Midden-Dalmatië zijn synoniemen voor zon, zee, strand en avontuurlijke activiteiten en service van eerste klasse - en alles tegen aantrekkelijke prijzen. Er is geen enkele reden om nog te aarzelen; boek vandaag nog één van die aangename vakantiehuizen of vakantiewoningen in Kroatië van Novasol.

  Midden-Dalmatië wordt gekenmerkt door vele mooie en goed geconserveerde steden die tot Europa's meest aantrekkelijke vakantiesteden worden gerekend. Brela is één van de toppers in dat klassement. Wanneer u dus nog niet eerder deze plaats heeft bezocht, is daar nu het moment gekomen om er naartoe te gaan!