« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 299,00 EUR

5 euro p.p.p.n bij max. bezetting
8 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
 • Zuid Jutland

  Nergens anders in het land vindt u zoveel attracties als in Zuidoost- en Zuid-Jutland. De regio biedt tal van mogelijkheden voor groot en klein, jong en oud. Onder andere vindt u hier Danfoss Universe op Alsen, Legoland in Billund, Givskud Zoo, "Slotsøbadet" in Kolding en nog veel meer. De natuur in dit gebied is een belevenis op zich.

  Grote, brede zandstranden en de Waddenzee in het Westen en de heuvels en bosrijke gebieden in het Noordoosten maken het gebied één van de meest afwisselende van Denemarken. Denkt u ook aan het idyllische landschap op Alsen en de dorpjes langs de grens en bij Flensburger Fjord. Deze combinatie aan recreatie, activiteiten en fantastische natuur maken deze regio tot een waar vakantieparadijs. Uw vakantie zult u niet snel vergeten.

  De Waddenzee in Zuidwest-Jutland is wereldberoemd vanwege het avontuurlijke natuurfenomeen, dat optreedt wanneer het water zich met eb terugtrekt. Op de zeebodem krioelt het van zeedieren die een smakelijke maaltijd vormen voor de vogels en de andere dieren die zich hier ophouden.

  De Waddenzee draagt ertoe bij dat Zuidwest-Jutland een populaire vakantiebestemming is. Daarnaast treft u hier mooie zandstranden en prachtige vakantiehuizen. Via Novasol kunt u vakantiewoningen in alle soorten en maten in heel Denemarken huren. Kom naar Zuidwest-Jutland, wij vinden de vakantiewoning die bij u past.

  Een paar van de mooiste stranden zijn in Zuidwest-Jutland te vinden. Hier kunt u surfen, voetballen op het strand of gewoon lekker ontspannen. Aan het eind van de dag kunt u heerlijk iets drinken en een hapje eten in een van de vele cafés en restaurants. Wilt u graag een bezoekje aan de stad brengen? Bezoek dan Ribe en Esbjerg en ontdek het spannende nachtleven.