« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 360,00 EUR

13 euro p.p.p.n bij max. bezetting
4 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
  • Zuid-Seeland in regio Seeland

    Wilt u deze zomer graag aan het strand uw vakantie vieren? Kom dan naar Zuid-Seeland. Hier treft uw vele kilometers strand en een oneindig aantal recreatie mogelijkheden. In de omgeving liggen vele charmante stadjes, allemaal een bezoekje waard.

    Bezoek bijvoorbeeld de Ganzentoren in Vordingborg, een markant stukje Deense geschiedenis. Novasol verhuurt vakantiehuizen in heel Denemarken. Wij raden u aan om Zuid-Seeland te verkennen met een van onze mooie vakantiewoningen als uitvalsbasis. Wij vinden de accommodatie die bij u past.

    Even genoeg van het luieren op het strand? Op Zuid-Seeland vindt u ook BonBon-land. Neem de kinderen mee naar dit Deense pretpark, dat u qua grootte kunt vergelijken met de Efteling. U kunt ook lekker een dagje winkelen in het gezellige centrum van de steden Næstved of Skælskør.

    Langs de kust liggen meerdere charmante locaties waar u uw vakantie door kunt brengen. U vindt hier zowel bosrijke gebieden als plaatsen waar u kunt zonnebaden op het strand. Liever een activiteit doen? U kunt ook een potje beachvolley spelen of windsurfen. Geniet ook van het prachtige uitzicht op de grote brug over de Grote Belt, die Seeland met Funen verbindt.