« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 420,00 EUR

max. 6 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
  • Overijssel

    Overijssel zal u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aangenaam verrassen als u op zoek bent naar kunst en cultuur. Ook op culinair gebied zijn er in Overijssel tal van geschikte bestemmingen. Van lunchen in het prachtige natuurgebied van de Lutte tot een chique diner in één van de luxe restaurants die deze regio rijk is.

    Zwolle is een van de mooiste steden van Overijssel. De stad kenmerkt zich door de vele historische gevels, de prachtige herenhuizen, de vestingwerken en grachten. Door de gunstige ligging aan het water maakte de stad in de 14e eeuw een grote economische groei door en ontwikkelde zich in de 15 eeuw tot machtige Hanzestad. De stad staat garant voor een gezellig dagje uit vanuit uw vakantiehuis in Overijssel!

    In Overijssel zijn enkele grote attractieparken te vinden, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en Familiepark De Waarbeek in Hengelo. In het exotische dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote zijn kleine Aziatische zoogdieren en vogels te bewonderen. In het Labyrinth der Zinnen in Boekelo kunt u unieke labyrinten doorkruisen en een ritje maken in een antieke stoomtrein. Uw kinderen willen het vakantiehuis in Overijssel verlaten? Meer dan voldoende vertier buiten de deur!

    Vanuit uw vakantiehuis in Overijssel kunt u vele uitjes ondernemen. Overijssel is een fantastische provincie om te wandelen en fietsen. Natuurgebieden als de Twentse Heuvelrug en het Nationaal Park de Weerribben verwelkomen u graag! Een bezoek aan de vele leuke stadjes zoals Giethoorn, Blokzijl of Deventer is daarmee eenvoudig te combineren. In nostalgische dorpen zoals Ootmarsum, maakt u kennis met de authentieke Twentse sfeer.