« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 660,00 EUR

7 euro p.p.p.n bij max. bezetting
13 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
  • Øvre Buskerud in regio Berggebied

    Buskerud is één van de grootste provincies ten Westen van Oslo. Naast de groene dalen vindt u hier grote meren, Tyridfjorden, Krøderen en Sperilen, en hooggebergte. Het grootste Noorse nationale park, Hardangervidda, ligt in het noordwestelijke deel van deze regio.

    In Buskerud liggen enkele van de bekendste en oudste skigebieden van Noorwegen. Daartoe behoren Geilo, Hemsedal, Ål, Gol, Nesbyen, Uvdal en Dagali. De sneeuwomstandigheden zijn hier van december tot april dankzij de hoge ligging bijzonder goed. Sneeuwballen gooien, snowboarden, langlaufen of sneeuwpoppen bouwen, hier kunt u op alle mogelijke manier plezier beleven aan sneeuw en ijs.

    In lente, zomer en herfst is dit gebied uitstekend geschikt voor wandelingen langs de gemarkeerde paden, vissen in de meren en rivieren en het plukken van bessen en paddenstoelen. Deze streek met haar natuur en activiteiten past mensen van iedere leeftijd; of het nu de kinderen zijn die spelend van de omgeving genieten of de avonturiers die graag hun grenzen opzoeken.

    Buskerud is een prachtig uitgangpunt voor activiteiten in de natuur en bovendien een rustig gebied, waar kwaliteit en tijd voor de familie, ontspanning en gelegenheid om de gedachten de vrije loop te laten centraal staan. Buskerud – een vakantieparadijs voor lichaam en geest!