« terug naar selectieoverzicht

per week vanaf 380,00 EUR

max. 8 personen
2 honden toegestaan, meer op aanvraag

Favoriet
Mail naar vriend Plaats op Facebook Plaats op Twitter
 • Rømø

  Het fraaiste eiland in de Noordzee heeft alles wat u van een Deens vakantie-eiland mag verwachten! Rømø biedt veel ruimte en frisse lucht. Een oase ver weg van de dagelijkse drukte gelegen in het zuidwesten van Denemarken. Rømø is met een 9 km lange dam verbonden met het vasteland. Het is één van de vijf Friese eilanden langs de kust van Zuid-Jutland.

  Het eiland in de Waddenzee, met de onstuimige Noordzee als buurman, is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier worden gezelligheid, ontspanning en welzijn met hoofdletters geschreven.

  Vanwege getijden bieden de Waddenzee en de marslanden een uiterst attractieve natuur. Verken de omgeving te voet of per fiets en bezoek de gezellige plaatsen als Tønder, Ribe en Møgeltønder aan de westkust.

  Rømø bezit het langste en breedste zandstrand van Europa: ca. 12 km lang en tot drie km breed. Hier vindt u veel ruimte om te zwemmen, spelen, zeilen of surfen.

  Winkel in het hart von Rømø Lakolk, bezoek de buureilanden Mandø en Sylt of maak een dagtrip naar het visserijmuseum Esbjerg, of Legoland.

  De Waddenzee is het hele jaar door één van de belangrijkste rustplaatsen van wadden- en trekvogels. Duizenden gasten komen jaarlijks naar Rømø. Zeker in de laatste jaren, nu het aanbod van activiteiten voor het gehele gezin enorm gestegen is en het eiland eigenlijk alles biedt wat men zich voor een actieve vakantie wensen kan, is het aantal bezoekers toegenomen. Ook op Rømø heeft men geleerd dat de vakantiegasten heel uiteenlopende verlangens hebben.

  Dankzij de dam is het eiland makkelijk bereikbaar, u bent ook weer snel terug op het vasteland. Het vakantiehuis biedt hierbij een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie. Hartelijk welkom op de parel van de Waddenzee!